Bonjour Madame - Pamela Druckerman

Bonjour Madame

By Pamela Druckerman

  • Release Date: 2018-10-05
  • Genre: Health & Fitness

Description

Pamela Druckerman a NEM HARAP A SPEN√ďT c√≠mŇĪ k√∂tettel v√°lt vil√°gszerte ismertt√©, amelyben igen sz√≥rakoztat√≥ st√≠lusban √≠rta meg, hogy az amerikai √©s a francia any√°k mennyire m√°s elvek ment√©n nevelik gyerekeiket, √©s mennyire m√°sk√©nt √©lik meg az anyas√°got.
A vil√°gsiker ut√°n a p√°rizsi nŇĎk vid√°m √©s gondtalan √©let√©t √©lte, √°m amikor a k√°v√©z√≥kban hirtelen ‚Äěmademoiselle‚ÄĚ helyett ‚Äěmadame‚ÄĚ-nak kezdt√©k sz√≥l√≠tani a pinc√©rek, k√©nytelen volt szembes√ľlni azzal, hogy milli√≥s eladott p√©ld√°nysz√°mok ide vagy oda, mindenki m√°shoz hasonl√≥an ŇĎ is √∂regszik, s bizony elm√ļlt 40.

MIT JELENT MODERN NEGYVENES NŇźNEK LENNI?

Pamela Druckerman a tŇĎle m√°r megszokott √∂nir√≥ni√°val k√∂zel√≠t a jelens√©ghez, s egyr√©szt √∂nvizsg√°latot tart, m√°sr√©szt a k√∂rnyezet√©t is alaposan szem√ľgyre veszi. Mivel az Egyes√ľlt √Āllamokb√≥l k√∂lt√∂z√∂tt P√°rizsba, van fogalma arr√≥l, hogyan √°llnak ehhez a k√©rd√©shez az amerikai √©s a francia nŇĎk. (Eg√©szen elt√©rŇĎen, ennyit elŇĎre el√°rulhatunk.)

A BONJOUR MADAME √≠gy egy rendk√≠v√ľl ŇĎszinte √©s sz√≥rakoztat√≥ elm√©lked√©s a negyvenes nŇĎk mindennapjair√≥l, √∂r√∂meirŇĎl √©s kih√≠v√°sair√≥l. A negyvenhez k√∂zeledve az√©rt √©rdemes elolvasnunk, hogy idŇĎt takar√≠tsunk meg √©s felk√©sz√ľlten v√°rjuk a negyedik X-et. Ha pedig √©ppen mostan√°ban szembes√ľlt√ľnk vele, hogy a f√©rfiak a ‚Äěhamvas‚ÄĚ kateg√≥ri√°b√≥l az ‚Äě√©rett‚ÄĚ-be soroltak benn√ľnket, akkor seg√≠t tudatos√≠tani, hogy b√°r ezut√°n egy-k√©t dolog m√°sk√©nt lesz, mint eddig, m√©gis rengeteg mindent nyert√ľnk.

Comments